CraSheR.! Napisano 18 Maja 2016 #466541 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Siema. Nick: Cra$heR^^ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'obraza po raz 3/3' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1876807131' [AMXBans] Your IP: '46.238.247.23' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo. I zbanowa?? bo mnie wkurza?? :_: i dal mi perma za to ze wyzwalem ja rozumiem na 3 hours ale perma ??a??osne ten admin to Plecak czy jako?? tak we??cie mnie odbnujcie :) dziena za rozpatrzenie widzimy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 18 Maja 2016 #466554 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Perm za wyzywanie to przesada ale ty i tak masz ju?? bana na tym ip/nicku na tym samym serwie... Dosta??e?? go 07.05.2016 mia??e?? wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi