mtnow Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54389 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Dzien dobry. M??j nick to Gangrenki. Dosta??em bana przez mojego starszego brata. Wyszed??em do Biedronki po zakupy wr??ci??em a on siedzi i sie smieje ze bana dosta?? a SS'??w nie by??o i nie mam SS bo mojemu bratu nie zrobiono a dosta??em bana na IP na zawsze. Prosi?? bym o unbana bo PROCod to najlepszy serwer na ??wiecie. Za unbana bardzo bym podzienkowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 26 Grudnia 2011 #54384 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Daj wycinek z konsoli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtnow Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #54380 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 37 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DajBucha^ ^. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Gangrenki [AMXBans] Powod : ' SSy na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.69.242.130 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0w?! Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54370 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Na pewno masz ss'y. Poszukaj dobrze, chyba, ??e tw??j genialny brat usun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtnow Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #54362 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/64/dedust0011f.png/ Tylko ten jeden znalazlem chyba wiecej nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 26 Grudnia 2011 #54358 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Masz genialnego brata :P Tak jak How napisa?? Mo??liwe ??e usun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0w?! Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54351 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Na dole ss jest nick Gangrsnki. Na forum piszesz, ??e masz nick Gangrenki. Na g??rze w ss pisze znowu nick Gangrenki. Wrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtnow Napisano 27 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #54227 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Patrze na tego screena od ponad 5min i nigdzie nie moge sie dopatrzec "Gangrsnki" Widze tam tylko Gangrenki (Nawet na dole^_^) A screena zrobili mi jednego bo ten komunikat "Player: Gangrenki..." pojawil sie na 1sekunde i odrazu potem kicked, banned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 27 Grudnia 2011 Weteran #54215 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ten screen jest z amxbans czyli SS'y si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi