dawid2016 Napisano 30 Maja 2016 #467721 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Witam prosze o pomoc bo juz szlak mnie bierze pisalem o tej sprawie w sobote jest poniedzialek i 0 odzewu kupilem premium na serwie 400lvl klasa assasin w opisie pisze ze ma 3 skoki po zakupie okazuje sie ze jestescie zlodzieje i naciagacie ludzi opisami kutre nie jak nie ma ja sie do realiow .... chce zmienic klase bo nie da sie nia grac na konspiranta i wyskakuje mi cos takiego ze brak cennika dla tej uslugi pisalem na stronie tego serwa i nic pisalem do riska bo mowili zeby do niego sie zwrocic minelo 3 dni i tez nic .... najlepiej oddajcie kase i pujde gdzie inndziej grac bo zaplacilem za cos czego nie ma..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fristajler Napisano 30 Maja 2016 #467742 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Najpierw to radze isc po slownik :> (bez obrazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Maja 2016 #467746 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Napisz mi na PW Nick Haslo na nick Kod sms Tresc sms Ktory serwer Jaka nowa klasa Na ile dni kupiles klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi