Zmorka Napisano 13 Lipca 2016 Użytkownik #472102 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Tw??j nick: SawneyNick admina: AkisZMapa: de_westwoodOpis sytuacji: Gralem na serwerze i nagle wyskoczyla wiadomosc ze zostalem zbanowany i mam wstawic ss na forum (pewnie dlatego ja bardzo duzo skanuje przez sciany na roznych mapach + gram na sluchawkach)Link do pobrania Screenshot??w: Niestety nie posiadam zadnych ss w folderze "cstrike" ani innym... IP/SteamID: VALVE_2:4:372436849 (Ze strony AMXBans) Prosze o odbanowanie mnie i wykonanie prawidlowych ss przy kolejnej mojej podejrzanej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 13 Lipca 2016 Donator #472104 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Pisa??em ju?? z graczem na pw. Nie znalaz?? ss'??w. Prosimy admina o wrzucenie swoich screen??w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akisz Napisano 13 Lipca 2016 Użytkownik #472105 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Nie mam tych ss'ow poniewaz ich nie zrobilem.Wrocilem do 1.6 po bardzo dlugim czasie i zapomnialem niektorych rzeczy.Byl tylko powod SSY na Pochylnia, a ssy nie byly zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 13 Lipca 2016 #472109 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi