Aha16 Napisano 21 Sierpnia 2016 #473998 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Tw??j nick: AhaNick admina: SkunManMapa:Nie pamietamOpis sytuacji: No to tak... gralem na codzie 400lv i dostalem bana wrzuc ssy na forum pochylnia.pl od Skuna No to wrzucilem te ssy i po 2 czy 1 dniu zostal usuniety ten temat poniewaz jak dostalem bana na codzie wbilem na serwer gungamexpmod tej samej serwerowni bo chcialem zobaczyc czy tam tez mam wtedy bana no i wszedlem pogralem troche i dostalem bana "wrzuc ssy na forum" .. i wrzucilem i te dwa tematy zostaly usuniete a admin BloodyAlien mi mowi ze wszedlem na aktywnym i ze mam zmienne ip wiec ub nie bedzie... skoro gdybym mial zmienne ip to bym nie wstawial tych ssow tylko bym odrazu wbil I tez gdybym bana dostal i gdyby mi nei zalezlo na tym serwerze to bym nie probowal na kazdy sposob rozwiazac tego problemu..Link do dowod??w (opcjonalnie): Linki do ssow z obu serwerow: http://www79.zippyshare.com/v/BN7wzsrV/file.html : http://www92.zippyshare.com/v/2TEwWJ7L/file.htmlIP/SteamID: 185.21.37.82 Wycinki consoli z obu serwerow: Cod 400lv- [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname: Aha[AMXBans] Reason: 'See banlist'[AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:666168573'[AMXBans] Your IP: '185.21.37.82'[AMXBans] ====================================== GunGameXP- [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: Aha[AMXBans] Powod: 'See banlist'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:666168573'[AMXBans] Twoje IP: '185.21.37.82'[AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 22 Sierpnia 2016 #474035 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Twoje tematy nie zosta??y usuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aha16 Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor #474041 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Ale nie rozumiesz e ja nie mam zmiennego ip? gdybym mial to bym sral na ten serwer i bym wbijal ile sobie chce na banie Ale dobra chuj ci w ryj wysrane mam na ten serwer juz administracja to gowno i nic sie na tym serwerze nei dziejee admini wchodza i wychodza z serwera NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 22 Sierpnia 2016 #474045 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 To, ??e masz gejowskie zap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi