Hyp3rBeast Napisano 1 Września 2016 #474550 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Nick: [TheLastShot]Hyp3rBeast Nick adma:[P*K*T] | SilvDan | [P*K*T] Mapa:css_mirage Opis:Masz teraz pokolei te ssy japrd ... Ssyyy:http://www19.zippyshare.com/v/Ezb3ZBIV/file.html ID AMXbans [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : [TheLastShoT] Hyp3rBeast [AMXBans] Reason : ' SSy na Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 501459010 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.40.120.197 ' [AMXBans] ====================================== I co do popszedniego wystawienie ss'ow Rozwa??am twoje wypowiedz.Jak mam 2 bany to juz nie moge zagrac wiecej ? .... zalosne .. Wszystko widac na ss'ach Nie mialem zadnych wspomagaczy .. A co do tamtych banow wspomnianych przez ciebie mialem to kiedys gdzies i nie wystawialem ss'ow ale teraz mi zalezy na tym serverze . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 1 Września 2016 Donator #474559 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Screeny s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hyp3rBeast Napisano 1 Września 2016 Autor #474562 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Screeny s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Września 2016 Donator #474752 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Tak jak pisałem w Twoim poprzednim temacie. Na tym IP są 3 aktywne bany. Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi