punisher1 Napisano 11 Września 2016 #474719 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Siemka mam takie pytanie mam 2 różne konta premium chciałem jedno z nich sprzedać-dać ale jak ja jestem aktywny na grze to ktoś nie może wejść na moje 2 konto czyżby konta były w jakiś sposób powiązane czy da się coś z tym zrobić żeby miało ręce i nogi bo to jest na 2 różnych nickach Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
personik Napisano 14 Września 2016 #474822 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Oj oj pierwszy taki post widzę pewny nie jestem ale chyba się nie da pytaj Administratorów. :P Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małolat Napisano 15 Września 2016 Użytkownik #474830 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Nie wydaje mi się aby 2 konta miały ze sobą jakiekolwiek powiązanie skoro są na osobnych nickach. Co pisze drugiej osobie próbującej wejść na serwer? I czy na pewno dobrze wpisuje hasło? Nie wchodzicie na jeden i ten sam nick? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi