HaryGraOPuchary Napisano 13 Września 2016 #474795 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Nick na serwerze: Hary Gra o PucharyWiek: 20Znajomość AMXX: 10/10 Doświadczenie: Bardzo duże iż w cs 1.6 gram prawie od najmłodszych lat . Miewałem sporo Adminów jak byłem troszkę młodszy oraz posiadałem własną sieć serwerów dzięki której moje doświadczenie mogło ciągle wzrastać . Staż w CS'a: 10 lat z chwilową przerwą na Cs GoSteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561197965390436/Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:256235404Link do profilu na Game Tracker:http://www.gametracker.com/harygraopuchary/Kontakt: gg 6285272 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać ? : Ponieważ jestem osobą która bardzo dobrze zna się na AMXX oraz na wszystkim co nie zbędne do bycia Adminem i myślę że dodatkowy doświadczony Admin tylko mógłby pomóc w panowaniu dyscypliny na serwerze jak i w jego rozwoju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 13 Września 2016 #474796 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 ja jestem na tak pisał ma doswiadczenie to przyda sie taki admin , mozna dac mu szasne po mimo ze od nie dawna na serwerze gra ale czesto go widac to ode mnie jest tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 13 Września 2016 #474797 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ten wzór jest niekompletny. Nie został jeszcze uzupełniony po zmianie hostingu. Proszę edytuj post i podstaw do poniższego wzoru: Nick na serwerze: Wiek: Znajomość AMXX: Doświadczenie: Staż w CS'a: SteamID: Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 13 Września 2016 #474798 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Hmm.. Dam Ci małe TAK. Można by było dać Ci szansę i sprawdzić jak się wykażesz w roli admina. przydała by się kompetentna osoba, a że masz doświadczenie to ogarniesz myślę :D Im nas więcej tym lepiej bo najczęściej na serwerze gra 3 adminów z tego co zauważyłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Września 2016 #474801 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Jestem na TAK + doświadczenie + wiek + steam - troszku krótko grasz na tym serwie :D Mam jednak nadzieję, że byłbyś aktywniejszy od niektórych tutaj adminów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VauPe Napisano 14 Września 2016 #474811 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Mimo zerowej aktywności na forum a steam kupiony ze dwa dni temu ^^ to i tak jestem tego zdania, że każdy powinien dostać szanse i się sprawdzić. W tym przypadku jest tak samo Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Września 2016 #474946 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na steam/pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Września 2016 #474947 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi