Jarek XDD Napisano 16 Września 2016 #474868 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Nick: Jarek XDD Admin: jakiś pajac ! Serwer : chujowy Opis: Dostałem bana na 4 H z powodem idz juz spać hhahaha 15 lat masz czy ile ?? Gimbazo jebana. Gościu lata z WH ale co ty wyjebane masz... jak masz jakiś problem do mnie typie wejdż na TS razem z Smite (chuj wie jak on ma) to porozmawiamy sobie. :D Proszę o skrócenie bana :D Admin mnie wywalił z serwa po czym napisalem "Adminek mnie wywalił xD" i ban na 4 hhhaa to jest śmieszne. TS moge dać na PW palancie jebany. IP i te inne sprawy macie w Bansie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Września 2016 Donator #474870 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 To, w jaki sposób napisałeś powyższego posta, pokazuje, że zasłużyłeś na te 4h bana. Prosimy admina o przedstawienie dowodów popierających bana i przede wszystkim wytłumaczenie co rozumiał przez powód bana "idz juz spac". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Września 2016 Donator #474883 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Ban już wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Września 2016 Donator #474884 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi