vmix321 Napisano 17 Września 2016 #474923 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Twój nick podczas gry: To jest WH?Godzina, data zdarzenia:kolo 21:30Mapa: de_eldoradoOpis zdarzenia: Admin uważa że mam anty ssy, więc ja proszę żeby mi to udowodnił.STEAM_ID / IP: 94.154.25.237 Ps. mam już konto na forum ale z jakiegoś dziwnego powodu nie mogę się zalogować i dlatego założyłem nowe. ok poczekam, po raz 19 na to żeby dowiedzieć się ze jestem czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYNDYKATOR_TBG Napisano 17 Września 2016 #474924 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2016 za niedługo wstawie demko narada była z drugim adminem tyle banów i dalej nic to nie skill i to sie udowodni ogladne demko i podam dokladnie sytulacje kazdy admin daje ci ssy nie przez przypadek ps demko jutro wstawie bo teraz zbieram sie do pracy na nocke Wstaw inne media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Września 2016 Donator #474948 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Admin nie przedstawił dowodów na czas. UB. PS. Syndykator, jeżeli rozpiszesz demko i wyjdzie, że gracz czituje, to prześlij mi je na pw lub napisz temat tutaj --> http://pochylnia.pl/forum/157-non-steam-zgłoszenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Września 2016 Donator #474949 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi