ferrekin Napisano 18 Września 2016 #474942 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 witam, drugi raz przybywam tutaj z banem który dostałem, a nie wiem za co, w amx bans nawet nie widnieje, rano grałem na serwerze COD 601, wszystko cacy, wchodzę po godzinie: "Kicked by Console: Masz bana. Sprawdz konsole ! Kicked :Masz bana. Sprawdz konsole" co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Września 2016 #474943 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Podstaw najpierw do wzoru: Twój nick podczas gry:Godzina, data zdarzenia:Mapa:Opis zdarzenia:STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferrekin Napisano 18 Września 2016 Autor #474945 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 powiem tak, mój problem nie jest adekwatny do umieszczenia go we wzorze, bo jeśli miałbym być bezpośredni, wyglądał by on tak: Twój nick podczas gry: ferrekinGodzina, data zdarzenia: 19.09.2016Mapa: Opis zdarzenia: rano grałem na serwerze COD 601, wszystko cacy, wchodzę po godzinie: "Kicked by Console: Masz bana. Sprawdz konsole ! Kicked :Masz bana. Sprawdz konsole" co jest grane? STEAM_ID / IP: lepiej? jak dla mnie masło maślane, ale skoro ma wam to pomóc w przejrzystym odczytaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Września 2016 #474950 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Oczywiście, że lepiej. Przynajmniej teraz wiemy jaki masz nick. Twoje ip też powinieneś uzupełnić. Co do bana, to nie masz go, na ani na nicku, ani na ip. Ja tu nic więcej nie mogę zrobić. Poinformowałem opiekuna. Może w plikach coś Cię blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferrekin Napisano 19 Września 2016 Autor #474954 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 nic mnie nie blokuje, na inne serwery z tej sieci mogę wejść bez problemu, tylko na tym jest co chwile problem, czekam na skuteczną reakcję adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferrekin Napisano 19 Września 2016 Autor #474966 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 problem nadal występuję, czy ktoś łaskawie może to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferrekin Napisano 20 Września 2016 Autor #474983 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 20 Września 2016 #474990 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Bans został wyczyszczony. Jeżeli dalej nie możesz wejść, to masz np bana na cfg lub coś innego Cię blokuje w plikach. Jednak w takim przypadku, to już tylko opiekun serwera może Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferrekin Napisano 21 Września 2016 Autor #475017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2016 dalej mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 8 Października 2016 #475500 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2016 teraz? chyba ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi