Takise123 Napisano 23 Września 2016 #475073 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Twój nick podczas grania: Takise123Godzina, data zdarzenia: 07.09.2016Mapa: de_aztecLink do screenów: http://www9.zippyshare.com/v/QjXX7nak/file.html admin który mnie zbanował : BLADCK CODEP abloss Witam, na powyższym serwerze gram od dość dawna, więc można powiedzieć, że nie jestem świeżynką ,widać to czasami podczas mojej gry #skillmocno .Dostałem ss co jest normalne i w moim przypadku dość częstym zjawiskiem. Problem natomiast polega na tym iż dostałem tylko jednego screana, a na dodatek już nie żyłem. SS zrobił mi administrator o nicku BLACK CODE pabloss lecz został zrobiony tylko jeden, tak jak pisałem wyżej. Wiem, że jest to dość niespotykane zjawisko, zawsze dostawałem co najmniej 4 ss . Prosiłbym o rozpatrzenie tej sytuacji , gdyż nie należę do tych co lubią widzieć przez ścianę . Lubię dobre serwery i przednią zabawę. Na koniec chciałbym dodać, że zawsze byłem czysty co mogę przedstawić wstawiając inne screany z tego serwera. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Września 2016 #475074 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Nie ma twego bana w AMXX. + Twój czas na wstawienie SS z tego co widzę upłynął wiec UB i tak by nie było. W związku z tym iż odbył się reset AMXBans dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Września 2016 #475075 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi