k232 Napisano 30 Września 2016 #475203 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Witam, Serwer: AIM/HS Data: 30-09-2016 Nick podejrzanego: FAJNE BYĆ CZASEM ODPALONYM: STEAM_ID (komenda "status"): Zapomniałem i jak napisałem na serwerze, że dodaje demo na forum to wyszedł i nie zdążyłem steam id złapać ;/ Link do dema: http://www57.zippyshare.com/v/NPIQMYdL/file.html Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa) Rodzaj wspomagacza: Ewidentny AIM Podejrzane momenty: Same łby, nie będę się dużo rozpisywał bo wszystko jest na demku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Września 2016 #475211 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Na szczęście SID można wyciągnąć z demka ;) Zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Września 2016 #475212 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi