Skocz do zawartości

Odwołanie o UB Takise123

Takise123

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: Takise123
Godzina, data zdarzenia: 01.10.2016,15:15:21
Mapa: Inferno
Link do screenów: http://www95.zippyshare.com/v/NgsHXCyl/file.html

admin który mnie zbanował : egsh

Witam, na powyższym serwerze gram od dość dawna, więc można powiedzieć, że nie jestem świeżak,widać to czasami podczas mojej gry #skillmocno .Dostałem ss co jest normalne i w moim przypadku dość częstym zjawiskiem. Problem natomiast polega na tym iż dostałem tylko jednego screeana, a na dodatek już nie żyłem. (nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje) SS zrobił mi administrator o nicku egsh,lecz został zrobiony tylko jeden, tak jak pisałem wyżej. Wiem, że jest to dość niespotykane zjawisko, zawsze dostawałem co najmniej 4 ss . Prosiłbym o rozpatrzenie tej sytuacji , gdyż nie należę do tych co lubią widzieć przez ścianę . Lubię dobre serwery i przednią zabawę,gram już bardzo długo w cs'a wiec to nie dziwne,że grać potrafię. Na koniec chciałbym dodać, że zawsze byłem czysty co mogę przedstawić wstawiając inne screany  z tego serwera. Pozdrawiam  PS: Jeżeli ktoś uważa,że kłamie prosze aby Admin,który zrobił ss,wstał resztę ss,jeżeli je ma ;) 

• Donator

Właściwych screenów jest 5. Mają one rozszerzenie tga. Ich nazwa to HalfLife00.tga, HalfLife01.tga itd. Ten bmp, jest takim poglądowym screenem.

http://pochylnia.pl/topic/69212-wzór-wstawiania-ssów/  <-- W tym temacie jest wszystko opisane, czyli gdzie je znaleźć, jakie one są i jak je wysłać ;)

Prosimy admina o wrzucenie swoich ss'ów.

Sprawdzałem wszystko,nie mam na żadnym dysku innych SSów,wiem ze robi się po 5,bo nie raz już wstawiałem i było dobrze,mam tam premkę,podoba mi się ten server i mam nadzieje,że to się wyjaśni,jeżeli Admin ma więcej niż jedno ss to znaczy,że mam coś nie tak w systemie. Pozdrawiam ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...