Dobry Skun Napisano 3 Października 2016 #475329 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Twój nick podczas gry: Jak dostałem bana na Waszym serwerze to mnie nie było, ale aktualnie gram na nicku Dobry Skun. Godzina, data zdarzenia: Nie było mnie na serwerze, ale bana dostałem bodajże jakieś 3 dni temu, 5 dni temu jeszcze normalnie grałem i nawet kupiłem już Premium. Mapa: Nie było mnie na serwerze. Opis zdarzenia: Jak próbuję wejść to wyskakuje mi, że mam bana, ten ban jest za reklamę i na nick, na którym nigdy nie grałem, wyskakuje dokładnie coś takiego [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin KasiA [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : [S ' n ' K]KamilPDW [AMXBans] Reason : ' reklama ' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 978896046 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.175.3.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 978896046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Października 2016 Donator #475332 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Zrestartuj ruter i spróbuj wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Skun Napisano 3 Października 2016 Autor #475354 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Zrobiłem tak i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Października 2016 #475358 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Posiadasz Steam, jesli tak to SID prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Skun Napisano 4 Października 2016 Autor #475359 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Nie posiadam, ale mogę pobrać jeśli to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Skun Napisano 5 Października 2016 Autor #475415 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2016 To co, jak pobiorę to będę mógł wejść na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Października 2016 Donator #475625 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Nałożył Ci się ban na generowany SID. Tego bana nie mogę ściągnąć. Samo założenie steama nic nie pomoże. Musiałbyś kupić cs'a na steamie (na allegro ok 10-20 zł). Wtedy pozbyłbyś się tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Października 2016 Donator #475668 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi