*sNa[J]pEr* Napisano 8 Października 2016 #475496 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Twój nick podczas grania: *KONEKSJA*N.O.N*sNa[J]pEr*[BKS]Godzina, data zdarzenia: 7.10.2016 godz. ok. 16-17Mapa: css_dust2 Link do screenów: SSów nigdzie nie moge znaleźć, przeszukałem cały komputer i nic. STEAM_ID / IP: VALVE_0 : 4 : 822503034 [AMXBans] Zbanowany Nick : *KONEKSJA*N.O.N*sNa[J]pEr*[BKS] [AMXBans] Powod : ' SSy na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 822503034 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.46.80.2 I teraz pytanie. Jak Wy robicie te ss'y jak nigdzie ich nie mogę znaleźć? Nawet nie wiem za co dostałem bana... Mając staty bodajże 10:6 zostałem uznany za czitera? Śmiech! W csa gram już sporo lat, na pewno jak zaczynałem to jeszcze admin na stojąco pod stół wchodził i w piaskownicy za sobą patelnie ciągał. Ładnych parę lat temu sam byłem adminem na paru serwerach i nie przyszło by mi teraz w takim wieku grać na jakichś dopalaczach. Dajecie te bany komu popadnie nie sprawdzając dobrze gracza. Ogarnijcie się trochę i róbcie to porządnie dla dobra serwera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 8 Października 2016 Donator #475504 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Screenów jest 5. Mają one rozszerzenie tga. Ich nazwy to kolejno HalfLife00.tga, HalfLife01.tga itd. Instrukcja znalezienia ich, znajduje się w tym temacie - http://pochylnia.pl/topic/69212-wzór-wstawiania-ssów/ Prosimy admina o przedstawienie swoich ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*sNa[J]pEr* Napisano 8 Października 2016 Autor #475509 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Szukałem wszędzie i nigdzie ich nie ma. Instrukcję czytałem od razu po dostaniu bana i nic. Admin niech to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fast Viper Napisano 9 Października 2016 #475536 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 http://www119.zippyshare.com/v/BwyP51aF/file.html ssy zrobione w złym momencie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Października 2016 Donator #475549 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Admin ma ss'y, więc i u Ciebie zapisały się poprawnie. Aby je znaleźć to nie przeszukuj całego komputera. To jest zbędne. Przejrzyj tylko te foldery, które są w instrukcji. Tam te ss'y na pewno są. Zwróć uwagę, że mają one rozszerzenie tga. Najprawdopodobniej nie masz przypisanego odpowiedniego programu do tego rozszerzenia. Instrukcja -> http://pochylnia.pl/topic/69212-wzór-wstawiania-ssów/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*sNa[J]pEr* Napisano 9 Października 2016 Autor #475556 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Postępowałem jak w instrukcji i naprawdę ich u mnie nie ma. Mniejsza o to nie chce mi się nawet walczyć o odbanowanie bo to nie będzie miało sensu. Gram dla przyjemności i zawsze można znaleźć inny serwer na którym można trochę postrzelać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Października 2016 Donator #475602 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Screeny zostały poprawnie wykonane, więc to Ty coś kręcisz. Skoro nie chcesz walczyć, to brak UB. Również pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Października 2016 Donator #475603 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi