kab Napisano 12 Października 2016 #475788 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Nick na serwerze: kabWiek: 19Znajomość AMXX: 6 nie chcę zawyżać.Doświadczenie: Byłem jakiś czas temu adminem na innej serwerowni dopóki nie upadła.Staż w CS'a: 5 lat Steam + NS na którym sporo też przegrałem.SteamID: STEAM_0:1:31240583Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:31240583Link do profilu na Game Tracker: http://www.gametracker.com/player/kab/79.133.192.41:27069/ jak na AIM/HS troszkę przegrane 140h. Konto na forum od dobrego roku.Kontakt: Steam, pw forumDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem "bardzo" często dostępny na serwerze jak i na forum, szybko ogarniam czy ktoś czituje czy też nie, jako "jeden" z nielicznych poświęcam swój czas na nagranie demek i wrzucenie ich na forum, gdyż każdy inny uda jak by nigdy nic się nie stało i woli czekać na spect aż cziter wyjdzie z serwa. + nie ma żadnego admina na serwie już od dłuższego czasu. Niekiedy na dzień pojawia się plaga cziterów do banowania a nie ma kto się tym zająć. Nie wiem kto się wypowie z adminów jak nie ma żadnego albo jest jeden ale już długo nieobecny. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam kab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 12 Października 2016 #475820 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Z tego co widzę, to na AIM/HS chyba nie ma aktywnego admina. GT pokazuje, że jest dość aktywnym graczem, a aktywność w AC, że nie są mu obojętne losy serwera i chce pomóc w jego ochronie przed cziterami. Tak, wiem, że zbytnio nie gram na tym serwerze, ale moja ocena jest uwarunkowana demkami, które ten gracz wrzucił, a ja sprawdziłem. Masz moje TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wandi Napisano 13 Października 2016 #475848 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 tak, aktywniak, dobry znany ziomek, adminów brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 13 Października 2016 #475851 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Admin dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi