tiblock Napisano 28 Grudnia 2011 Użytkownik #53775 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Parian [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.73.80.107' [AMXBans] ======================================= SSy : http://speedy.sh/D2ACB/SSy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatic Napisano 28 Grudnia 2011 Zbanowany #53774 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Nie jestem pewny ale czy ty przypadkiem nie masz perma za aim'a?? Jak znajd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiblock Napisano 28 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #53769 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 e SzeryF ja nie gram na aimie bo nie mam 5 lat , a po za tym to ja chyba co tydzie?? dostaje bana na tym serwie i ca??y czas mam wstawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parian Napisano 28 Grudnia 2011 Użytkownik #53763 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 e SzeryF ja nie gram na aimie bo nie mam 5 lat , a po za tym to ja chyba co tydzie?? dostaje bana na tym serwie i ca??y czas mam wstawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiblock Napisano 28 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #53757 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ale ty parian widzia??e?? te ssy . bylem czysty to po co mnie banowa??e?? ?!?!? bo nie wymieni??em si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 28 Grudnia 2011 #53744 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 UB /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi