SuchyBiceps Napisano 19 Października 2016 #476237 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Nick na serwerze: SuchyBicepsWiek: 17 lat.Znajomość AMXX (0/8): 8/8.Doświadczenie: Spore, 7 lat grania, admin nie na jednej sieci, admin tutaj na ProCODzie kiedyś tam, miałem swoje serwery jak i nawet sieć.Staż w CS'a: 7 lat, 1700+h na steamie (steam od 2k10 ale nie grałem na nim aż tyle)SteamID: STEAM_0:0:32951813 (klik)Link do profilu na banid: SuchyBiceps (klik)Link do profilu na GameTracker: SuchyBiceps (klik)Kontakt: Steam, forum PW.Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram dosyć często, spełniam wymagania, poza jednym banem za "spam" w ostatnim czasie nie miałem innych banów, myślę, że poza tą jedną akcją z "spamem" nie ma i nie było ze mną żadnych problemów, jestem praktycznie na każde zawołanie na steam, potrafię odróżnić gracza ze skillem od gracza z czitami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Października 2016 #476258 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Ogólnie jestem na tak (steam, wiek, znajomość amx, doświadczenie), ale chyba trochę za mało grasz na serwerze i myślę, że adminów już wystarczy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaryGraOPuchary Napisano 20 Października 2016 #476265 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 W sumie również jestem na Tak : + Steam + Wiek + Doświadczenie oraz znajomość amxx - mało grasz na serwie ( ale myślę że się to zmieni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 20 Października 2016 #476269 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 tez jestem na tak spelnia wymagania przyda sie swieza krew w administracji :D tylko troche wiecej graj i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VauPe Napisano 21 Października 2016 #476309 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2016 nie znam cie, jeżeli inni popierają to niech tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s4mo Napisano 21 Października 2016 #476325 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Jestem na nie. 1) Adminów jest wystarczająca ilość ( Oczywiście to tylko moja opinia ) 2) Ja akurat Cię mało widzę. 3) Nie widziałem byś kogoś zgłaszał albo cokolwiek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 22 Października 2016 #476353 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Grasz od niedawna. Pograj więcej i złóż ponownie podanie. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi