FuKuK Pieszy Napisano 23 Października 2016 #476441 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Nick na serwerze: FuKuKWiek: 19Znajomość AMXX (0/8): 5 (bo dawno nie uzywałem)Doświadczenie: Admin JB, i admin na gxp ktory zostal mi odebrany przez nieobecnosc ktora byla spowodowana problemami technicznymiStaż w CS'a: okolo 8 latSteamID: STEAM_0:1:90094799Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:90094799Link do profilu na GameTracker: http://cache.www.gametracker.com/player/FuKuK/80.72.37.10:27035/Kontakt: forum, steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chcialbym pomoc w utrzymaniu porzadku na serwerze i boli mnie jak zglaszam gracza i admin odpisuje mi co ma z tym zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Października 2016 #476447 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 + wiek + steam + doświadczenie ale sądzę, że adminów już wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumen Napisano 23 Października 2016 #476451 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Gram Od kilku dni i wgl Ciebie na serwerze nie widziałem. Jestem na mocne nie -Ostatni tydzień +/- -AMXX... jak można napisać "bo dawno nie używałem" żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaryGraOPuchary Napisano 24 Października 2016 #476473 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Jestem na Nie : - prawie nie widuję Ciebie na serwerze - znajomość amxx też nie najlepsza na + Steam oraz wiek Dodatkowo moim zdaniem również na tę chwilę Adminów jest wystarczająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 24 Października 2016 #476482 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Hmmm.. Masz ode mnie takie małe TAK, coś tam zgłaszasz na u@, wiek, steam, spotykam Cię czasem na serwerze. ale tak jak wyżej adminów na dziś dzień wystarczy bo przeważnie przez cały dzień są admini więc więcej nas póki co nie potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 24 Października 2016 Autor #476492 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 2 godziny temu, HaryGraOPuchary napisał: Jestem na Nie : - prawie nie widuję Ciebie na serwerze - znajomość amxx też nie najlepsza na + Steam oraz wiek Dodatkowo moim zdaniem również na tę chwilę Adminów jest wystarczająco 1. Nie wiesz co to jest AMXX.2. Wiesz mniej więcej co to AMXX, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi.3. Wiesz co to jest AMXModMenu, ale nigdy z niego nie korzystałeś.4. Umiesz korzystać z AMXModMenu. 5. Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu. 6. Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz kilka dodatkowych komend, np. umiesz zrobić screenshot'y. 7. Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend.8. Od strony admina opanowałeś AMXX całkowicie. Czytaj może regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VauPe Napisano 24 Października 2016 #476495 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 mamy komplet, wiec jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 24 Października 2016 Autor #476496 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 2 minuty temu, VauPe napisał: mamy komplet, wiec jestem na nie. rekrutacja jest otwarta wiec nie ma kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s4mo Napisano 24 Października 2016 #476500 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Nie widziałem albo nie wpadłeś mi w oko ... Mamy komplet. Pograj troszkę :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 25 Października 2016 #476586 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2016 byl juz tu kiedys adminem nie bylo z nim problemow wymagania spelenia blad zrobil tylko ze nie zgloscil nieobecnosci ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Października 2016 #476682 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Przyjęty. Zgłoś się na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Października 2016 #476683 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi