Skocz do zawartości

Wstaw ScreenShoty (dostałem tylko 1)

Fenixio

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania:Fenix                                                 
Godzina, data zdarzenia: 23.10.2016 - 16:27:39                                                                                                                                                                                                                                      Mapa: De_Eldorado                                                                 
Link do screenów:http://www46.zippyshare.com/v/1DLXw7an/file.html
STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:503022950 

Ale naprawdę tak wam na tym zależy widać było wszystko że normalnie zagrałem i bez cheatów odbanujcie potem możęcie mnie obserwować jak chcecie gram z kolegą Kamkox może znasz na COD601 mam silver premium więc bo co miałbym korzystać z cheatow odbanujcie i możecie sprawdzać mnie ile chcecie ... Dziękuje Btw. nie mogę grać przez wasz głupi błąd prawdę mówiąc i to dzięki wam trace czas wykupiony na silver premium i straciłem 12 zł brak logiki

Bo co bo zrobiłem jednego dziwnego skana ok przynam wyszedł mi . Czysty fart ale teraz ja musze czekać ... uważam nadal że ban jest nie słuszny ... A to że dostałem tylko jednego screena to tylko i wyłącznie twoja wina ok mogło ci sie coś pomylić ale to nie zmienia faktu że jestem w 100% czysty . GOŚCIU JA NAWET NIE WIEM JAK ZAINSTALOWAĆ TAK ZWANEGO WH ALBO AIM BOTA...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...