Zjarany Zgr3deK Napisano 30 Października 2016 #476855 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 witam chciał bym oświadczyć,że nowy admin jako Personik nie zrobił ss'ów na dowód jakiegokolwiek oszustwa z mojego Ip.O to ss z AMX Bans co tyle moge wstawić bo nie ma zrobionych żadnych ss'sów http://pochylnia.unixstorm.org/bany/ban_list.php?bid=2913 I też chciał bym żeby się wypowiedział personik w tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Października 2016 #476856 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Najpierw podstaw do wzoru Twój nick podczas grania:Godzina, data zdarzenia:Mapa:Link do screenów:STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 30 Października 2016 Autor #476857 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Twój nick podczas grania:BlokWin Godzina, data zdarzenia: 30.10.2016 - 10:33:4 Mapa: (de_inferno)Link do screenów:http://pochylnia.unixstorm.org/bany/ban_list.php?bid=2913STEAM_ID / IP: 79.185.62.196 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Października 2016 #476858 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Prosimy admina o przedstawienie dowodów na winę gracza. Jeżeli admin nie nagrał demka, to tutaj jest hltv ProCoda -> http://d1.hltv.org.pl/21635?data=2016-10-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
personik Napisano 30 Października 2016 #476864 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jak nagrywam demko to mi się nie zapisuje a mam dowody na softa lub wh podchodzi do niewidki i ją zabija próbuje dalej ale nie wiem co z tego będzie. Bo się nie zapisuje (dowody na softa bardziej na wh to nie wygląda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Października 2016 #476869 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 To widocznie coś robisz źle podczas nagrywania. Demka zapisują się w Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike. Jeżeli nie znajdziesz demka, to pobierz hltv z tamtej mapy, rozpisz je i wstaw ja tutaj. Na danie dowodów masz jeszcze 9 godzin. Jak nie wiesz jak odpalić demko, lub je znaleźć, to skontaktuj się ze mną na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
personik Napisano 30 Października 2016 #476884 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Rozpiski demka: Gracz wbija na serwer 8:37 Winowajca zabija gracza który jest na skrzyni z szybka reakcją obraca się i go zabija.(Perk gracza i winowajcy assasin) 12:50 Winowajca kieruje się na spawn TT z szybką reakcją kieruje się na Bs B i go zabija.(ten gracz bez assasin) 13:49 Idze z Bs B kieruje się do tunelu assasin na skrzyniach i assek zostaje zabity z szybą reakcją. 18:35 Idzie górą koło Bs A assasin na skrzyni skacze pierwszy raz się nie udaje za drugim go zabija. Nie wiem czy dobra rozpiska ale tu jest wszystko na temat jak coś będzie źle to PW. Ale prosił bym odbanowanie Gandzi bo gandzia nic nie ma grałem z nim tyle razy ban dotyczy BlokWina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Października 2016 #476887 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Czy dobra to zobaczymy. Tylko przydałby się jeszcze link do demka, które rozpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
personik Napisano 30 Października 2016 #476888 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 http://www81.zippyshare.com/v/Au28GmHP/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 30 Października 2016 Autor #476905 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 tylko personik pytanie jak juz to sie robi tez ss nie tylko demko od tego zacznimy bo np ja nie widze zebys nagral demko okolo godziny 8-11 bo nawet w HLTV nie ma dema z inferno z tej godziny a po 2 to co za link dales to nawet nie moge tego uruchomic zeby obejzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Października 2016 #476907 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 @Gandzia xDD Nigdzie nie ma powiedziane, że trzeba robić ss'y. Jednak na sprawdzenie softa to ss'y dają radę. Oglądając demko trzeba patrzyć, czy to jest wh, czy soft ;) Ten link co podał personik, to jest hltv. Jak nie wiesz jak odpalić demko, to zapraszam na pw. Tam Ci napiszę. Demko przejrzałem i takie mam spostrzeżenia: 8:37 wcześniej widać strzały z mp5 na tej beczce 12:50 jak przelatuje to po prawej stronie widać przeciwnika i słychać strzały z xm 13:49 ta akcja mi się najmniej podoba, jednak widać cień na ziemi gdy przeciwnik kieruje się na skrzynki. 18:35 mimo lekkiego laga hltv, to jak spada z tego balkonu to widać na skrzynkach cień przeciwnika. Demko za całokształt -b. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Października 2016 #476908 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi