Force Crew Napisano 5 Listopada 2016 #477298 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Twój nick podczas grania: Cre.Godzina, data zdarzenia: 5.11.2016r. godz. nie wiem nie zwróciłem uwagi.Mapa: de_kabulLink do screenów:http://www9.zippyshare.com/v/bmQ1JJj9/file.htmlSTEAM_ID / IP: ******************************************************** ** Admin "zer0" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike/cstrike_polish ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je jak najszybciej na Pochylnia.pl ** ******************************************************** Wrote HalfLife04.tga [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:4:2102426357' [AMXBans] Your IP: '83.23.252.83' [AMXBans] =============================================== [Wyrownanie Druzyn]: Koniec rundy trwa sprawdzanie Druzyn Kicked : You are BANNED. Check your console. Przepraszam jeśli zrobiłem gdzieś błąd ostatnio wstawiałem screeny x czasu temu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Listopada 2016 #477300 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Listopada 2016 #477301 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi