.mefistofeles Napisano 5 Listopada 2016 #477325 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Taka mała propozycja z mojej strony ; może warto by dodać nowe skiny . Nie chodzi mi o skiny do starych broni , które już owe posiadają , tylko do takich jak np Scout , albo P90 . Czemu one skinów ni mają ? Bo co bo gorszę są ? Wątpię . Nie wiele wam szkodzi wgrać nowe tekstury na serwer , a możecie na tym dodatkowo zarobić przy /sklepsms . Bo przecież nowe skiny = nowe skrzynki , a nowe skrzynki = dodatkowy hajs . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2016 #477341 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Każde skiny broni,czy jaki kolwiek plugin sprawia,że serwer chodzi wolniej! A co za tym idzie gra staje się mniej przyjemna!! lepiej mieć ak, m4 w innym skinie niż wszystkie inne bronie!!! a tak na uboczu po co Tobie inne skiny broni,które i tak są na jedną rundę?? To takie zachcianki użytkowników,którzy chcą poprawić 1.6 bez potrzeby!!!!! STARY DOBRY 1.6= świetna gra!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 6 Listopada 2016 #477342 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Ja uważam że jest to nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 6 Listopada 2016 #477343 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Nie podoba Ci się? To nie graj proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Listopada 2016 #477407 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Aktualnie zostaje tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Listopada 2016 #477408 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi