.mefistofeles Napisano 9 Listopada 2016 #477508 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Nick na serwerze: .mefistofelesWiek: 19Znajomość AMXX (0/8): 3/8Doświadczenie: Aktualnie jestem adminem na najstarszym Polskim serwerze SA-MP (Gta San Andreas Multiplayer).Staż w CS'a: Kilka tygodni , ale chyba dobrze mi idzie (Top2 w rankingu)SteamID: STEAM_0:1:76319153Link do profilu na banid: ---Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/mefistofeles666jvm/Kontakt: skype , mumble .Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ inni h@ mi zaufali i do tej pory tego nie żałują . Jestem chyba bardzo aktywny , no i staram się być pomocnym . Zawsze gdy wbije na serwer opowiem jakiegoś suchara by rozloznic atmosfere . Jak do tej pory nie było na mnie skarg . No i irytuje mnie to , że gdy siedzę na serwerze np o 23:00 - 02:00 to admina ni ma i muszę wysłuchiwać dzieciaczki z gimbazy . Na moje oko jedyną rzeczą jaka was może odstraszyć ode mnie to tylko ten mały staż w cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Listopada 2016 #477541 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Ja tak na neutral + widziałem go często na serwerze + wiek + zgłasza na u@ + przyda sie kolejny admin szczególnie że jest ich mało i żaden nie siedzi w nocy albo siedzi i ja o tym nie wiem - steam - znajomość AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NatiQ Napisano 11 Listopada 2016 #477572 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Słaby Neutral z przechyleniem na tak+Czesto na serwerze W nocy a nawet w dzień+Wiek +Zgłasza U@ +Przyda się dodatkowy admin-Steam :/ -Znajomość AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 12 Listopada 2016 #477795 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jestem na Tak -wiek -aktywny -amx się nauczysz jest to bardzo proste -przyda się tak aktywny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Listopada 2016 #477875 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Listopada 2016 #477876 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi