Szukam bana Napisano 7 Października 2017 #501210 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Napisze tak, za wiele nie pamietam z tego meczu, aczkolwiek sama gra naszych do konca mi sie nie podobala, grali dosc chaotycznie. No ale wynik mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 8 Października 2017 Donator Autor #501266 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Dzisiaj ostatni mecz. Duże szanse na awans. Wystarczy tylko nie przegrać Pewnie nie pójdzie nam tak łatwo jak z Armenią. Jednak plusem jest to, że Czarnogóra nie ma już szans na awans, więc może nie będą cisnąć na maxa ;) Do tego Lewandowski jest najlepszym strzelcem Reprezentacji Polski w historii i teraz może to już tylko śrubować Dodatkowo może mieć jeszcze rekord strzelonych goli w kwalifikacjach do MŚ. Aktualnie ma razem z Krystyną po 15 goli. Wystarczy, że dzisiaj strzeli hat-tricka i Ronaldo nie strzeli nic we wtorek ze Szwajcarią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
✷кυвѕσи✷ ♋㋡ Napisano 8 Października 2017 #501272 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2017 4:3 dla PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano 8 Października 2017 #501273 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2017 8 minut temu, ✷кυвѕσи✷ ♋㋡ napisał: 4:3 dla PL Troche sie pomyliles Popsuli nerwow w koncowce meczu... Moim zdaniem zagrali duzo lepiej jak z Armenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
✷кυвѕσи✷ ♋㋡ Napisano 8 Października 2017 #501275 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2017 31 minut temu, Szukam bana napisał: Troche sie pomyliles Popsuli nerwow w koncowce meczu... Moim zdaniem zagrali duzo lepiej jak z Armenia. Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Października 2017 Donator Autor #501298 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Mamy awans Muszę przyznać, że przy 2:2 już myślałem, że tak się mecz skończy, ale Lewy pokazał klasę Druga połowa tradycyjnie słabsza, ale przynajmniej odczarowali końcówkę. Teraz już tylko Rosja 2018 A swoją drogą "Polacy cieszą się na wyjazd do Rosji" to bardzo dziwna kombinacja słów :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Października 2017 Donator Autor #501369 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Wywiad z Lewym po meczu z Czarnogórą. Mi się bardzo podoba. Lewy na prawdę ma łeb na karku i potrafi trzeźwo myśleć i się wypowiadać. Szacun. Do tego Lewy najlepszym strzelcem w histrii eliminacji europejskich do MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Grudnia 2017 Donator Autor #503393 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Eliminacje zakończyliśmy na pierwszym miejscu. Teraz już tylko mundial w Rosji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Grudnia 2017 Donator Autor #503394 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi