Skocz do zawartości

Towarzyski Mecz :D

Persil!

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam was Pochylniowicze,na towarzyski mecz Polska_Słowenia :D

Meczyk w poniedziałek o 20;45 na Polsacie :D Ja już trzymam kciuki za naszych :D !!!!!

Piszę tak dla przypomnienia,może ktoś nie wie :D

Do boju  POLSKA !!!

Pozdrawiam Lexi

Ja nie wiedziałem,że taki mecz się odbędzie:):) 
fajnie wiedziec,że Polacy nie zagrają w pełnej kondycij-z tego co wyczytałem:(:(:( mecz zakończy się remisem :):) wnoszący gracze są zbyt zmęczeni by grać,gwiazdorzy za pół grosza:(:(:(

Ja pamiętam, bo idę na mecz na stadion :D Mam nadzieję, że klepniemy Słoweńców mimo, że jest to towarzyski mecz. Chociaż pewnie Nawałka będzie jak zawsze kombinował ze składem. W końcu po to są mecze towarzyskie ;)

Siedziałem sobie w rogu stadionu ;) 

Kurczę, takie przemyślenia po meczu. Ta nasza gra to w większości ciągle padaka. Nie mają pomysłu na grę. Nie wychodzą do piłki. Totalny brak szybkich przerzutów na drugą stronę. Jak chcą podać piłkę na drugą stronę, to potrzebują z 3 podań przez środek, a wtedy już tam są przeciwnicy. Widać też dlaczego Grosicki i Błaszczykowski są w pierwszym składzie. Weszli na boisko i coś tam popróbowali szybciej na skrzydłach zagrać. Żałuję też, że Teodorczyk strzelił bramkę, bo teraz pewnie będą dalej na niego stawiać. Niestety dzisiaj nic dobrego nie pokazał. Co chwilę próbował dryblować, tracił piłkę, przewracał się, szukał faulu, cofał piłkę lub strzelał niecelnie. Nogę ładnie dostawił przy dośrodkowaniu Błaszczykowskiego, jednak wydaje mi się, że to jest jedyna dobra rzecz jaką dzisiaj zrobił. Prezentuje dużo niższy poziom niż Lewy lub Milik. 

Ogólnie słaby mecz. Tylko Kuba dobrze zagrał. Na szczęście był to mecz towarzyski. W końcu po to są, żeby doskonalić grę i minimalizować błędy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...