patryk12345 Napisano 13 Listopada 2016 #477913 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Nick na serwerze: HamSki Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): wcześniej skłamałem bo chciałem admina. Ale zrozumiałem że trzeba być szczery 5/8 Doświadczenie: Byłem adminem 4 maps cswakacje,pl Staż w CS'a: 3lata SteamID:0:1:192283372 Link do profilu na banid: Link do profilu na GameTracker:http://cache.www.gametracker.com/player/HamSki/79.133.192.61:27015/ Kontakt: steam/fb/skeyp/ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ zmieniłem się od poprzedniego podania i staram się. Często jestem na serwie od rana do wieczora z małymi przerwami i zależy mi na dobroci serwera. Powiem prawdę przeklinam ale jak się złoszcze na dzieci które nie potrafią żucać flasha i dużo osób mi ufa ponieważ jescze nigdy nikogo nie okradlem i dziś właśnie była sytuacja gdy sie zamieniłem. A gośćiu powiedział ze chce odmianki bo złą bron mi dał a ja jego broni już nie miałem i powiedział ze bana dostane. i takich dzieci mie denerwują ale też często niema admina z innych spraw np: podwieczur wtedy przychodzi najwięcej cziterów a ja siedzę bardzo długo i bym mógł tego zapowiedz DZIENKUJE ZA UWAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 13 Listopada 2016 #477915 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Jestem na NIE -brak steam -nie masz 17 lat -kulturą nie świecisz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2016 #477950 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Ty sobie jaja robisz tym podaniem? Odrzucone, brak Steam, + tyle błędów w podaniu że oczy wypala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2016 #477951 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi