!!!Virtus!!! Napisano 15 Listopada 2016 #478057 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Dostałem bana za ss-y. chciałem wrzucić je na stronę ale nie mogłem się zarejestrować. Miałem wykupionego vip-a. Gdy chciałem się rejestrowałem wyskakiwał jakiś błąd i nie mogłem założyć konta.Nie chciałem tracić vipa więc grałem i dostałem bana. Teraz się zarejestrowałem. Czy mogę liczyć na Anulowanie bana??? (od dnia bana minęło 12 dni. Vip mam nadal aktywny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 15 Listopada 2016 Weteran #478058 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Powiedziałem ci coś nie dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 15 Listopada 2016 Weteran #478059 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi