xN4rkotyk Napisano 19 Listopada 2016 #478303 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Nick:xN4rkotyk godzina:Okolo 14:36 Mapa:Weestwood Screenow:Brak Steam:Brak Dostalem Bana:Rey Czas mojego bana:30 Min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Listopada 2016 Użytkownik #478304 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 A więc tak : Dałem Ci bana na 30 min za miny w przejściu tuż obok bs'a, po minucie weszłeś na serwer to dałem Ci bana na cfg na zawsze z powodem AB Co potem zobaczyłem : Tego bana na 30 min nie było w bansie, jak weszłeś znowu na serwer ( kolejny raz ) dałem Ci kolejnego bana na 30min i ten już był w Bansie. Dostałeś bana na CFG i należy sie UB bo tamtego bana nie było tutaj : http://pochylnia.unixstorm.org/bany/search.php. I na westwoodzie postawiłeś te miny, a po zmianie mapy dałem ci bana czyli na aztec'u I co gorsza ty grasz na serwer teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 19 Listopada 2016 Weteran #478305 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 19 Listopada 2016 Weteran #478306 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi