Hermiona Napisano 3 Grudnia 2016 #479156 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Nick na serwerze: HermionaGranger. Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 5-6 Doświadczenie: Adminem byłem na serwerach typu jail break/4fun Czy posiadasz Steam: Tak lecz nie posiadam cs 1.6. Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.37.10:29025/ Kontakt: GG,FB,TS,Skype. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywny lubię pomagać jestem wyrozumiały niestety nie posiadam steam ale myślę że to nie będzie problem ogarniam nie przeklinam i staram się pomagać i upominać graczy którzy nie przestrzegają regulaminu. Coś o sobie [Nie ma tego punktu ale pomyślałem że niektórzy mogą mnie nie znać]: Mam na imię Marcin lubię uprawiać sport często spędzam czas dłubiąc przy komputerze wolny czas spędzam grając w cs 1.6/pływając. Myślę że tyle wystarczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Grudnia 2016 #479163 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Jest już taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi