Kap.rrt Napisano 4 Grudnia 2016 #479280 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Szanowna Administracjo! Zostałem zbanowany na serwerze Only DD2 z przyczyny mi nie znanej i nie wiem co mam zrobić , gdyż pierwszy raz odwołuje się do bana . W IS włożyłem 40 zł i nie chciałbym stracić skinów i kilku godzin gry. Proszę o odpowiedz co teraz mam uczynić. Z poważaniem Mój nick na serwerze to Kapiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Grudnia 2016 Donator #479285 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Podstaw do wzoru obowiązującego w dziale: Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do screenów: STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Grudnia 2016 Donator #479294 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Gracz stworzył nowy temat - http://pochylnia.pl/topic/112350-prośba-o-ub/ Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi