marti0 Napisano 7 Grudnia 2016 #479515 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Witam. Chcę przedstawić Państwu sklep z kluczami do gier na steam,origin,uplay i inne platformy. Na tej stronie można kupić klucze do CS GO,FIFA i wiele innych. Za gry płaci się sms,wygodnie i prosto dla tych co nie mogą jeszcze płacić przelewem. Sam kupiłem tam cs go i jestem bardzo zadowolony. Link e-justplay.hol.es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYY Napisano 12 Grudnia 2016 #479947 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Czyżby pic na wodę ?? mam Wysłać sms'a a ja mnie wydupczą ?? to kto mi zwroci kase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 12 Grudnia 2016 #480008 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 @LewYY W regulaminie ( bo sie go czyta przed dokonaniem płatności ) nic nie jest napisane ze wchodzi sie w subskrypcje, takze powinno byc fair, ale nie probowalam to nei ma pewnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYY Napisano 12 Grudnia 2016 #480018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 ogolnie wolałbym wysłac sms'a niż pitolić się z przelewem lub alegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi