Buchal Napisano 7 Grudnia 2016 #479592 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kogo najczęściej słuchacie lub kogo szanujecie ? Ja szanuję ReTo i może ktoś mnie wyśmiać, ale znosi wszystkie te ,,hejty" i dalej robi to co najbardziej kocha, śpiewa. Mógłby z tym już dawno skończyć, ale on się nie poddaje. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walka1 Napisano 7 Grudnia 2016 #479596 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 ja też lubie reto najbradziej to "reto papierosy" a tak to najbardziej to magic ncs takie dubstepy takie cosie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Grudnia 2016 #479636 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Kiedyś słuchałem : Popka, Shakire, Cleo, Eweline Lisowską Teraz : Paluch, Sobota, Białas Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@N!aK69 Napisano 23 Lutego 2018 #507241 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 tps i Sławomira Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AviX. Napisano 23 Lutego 2018 #507244 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Bedoes & Kubi Producent - 05:05 [official video] Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna / Blade Napisano 11 Lutego 2019 #524506 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Popek Kaen Paluch Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi