Loko X Napisano 7 Grudnia 2016 #479598 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Twój nick podczas grania: Loko x Lubie w czokoGodzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: de_westwoodLink do screenów: Ss`ów nie dostałem. Admin posądził mnie o czitowanie więc prosze o rozpisanie demka. Jestem pewnien, że nic nie wykażę .STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:146355326 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Loko x Lubie w czoko [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 146355326 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.238.112 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 7 Grudnia 2016 Donator #479600 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Prosimy admina @klaudo4 o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudo4 Napisano 8 Grudnia 2016 #479642 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Witam. Nie posiadam dowodów ponieważ na serwerze był ogólny nie ład i amx nie działał. ss nie zrobiłem . a screnny zrobiłem. ale ich nie posiadam nie wiem dlaczego. Jeszcze popatrze na hltv. tylko jak wrócę do domu. z tego co pamiętam to na sofcie grałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko X Napisano 8 Grudnia 2016 Autor #479669 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Nie rozumię: "ss nie zrobiłem, a screany zrobiłem". Jak dajesz ss'y to ja je mam, a nie ty. Po za tym, że są klasy nie widzialene jest widać cień pod nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Grudnia 2016 Donator #479700 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Admin nie przedstawił dowodów na czas. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Grudnia 2016 Donator #479701 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi