BoZuś Napisano 13 Grudnia 2016 #480062 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Twój nick podczas grania:BoZusGodzina, data zdarzenia:22:20-40Mapa:dust2Link do screenów: sprawa dotyczy tego iż admin nieudolnie zrobił mi ss jak się zmieniała mapa, wyskoczyło mi że zostały zrobione tylko 2 ss których nie mogę odnaleźć w kompie :/ na serwer uczęszczam jakiś czas i kilka osób (w tym niektórzy admini) widzą jak gram, owego admina (Protohype) widziałem pierwszy raz na serwerze , zabiłem go kilka razy noi nie wytrzymał :/ musiał zrobić ss ... mógł poczekać na next mapę albo wcześniej zrobić ... a teraz to mam problem :/ proszę o UB bo trochę już pograłem i żal mi tego czasu spędzonego na tym serwerze STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1795462831 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1795462831' [AMXBans] Twoje IP: '188.146.167.165' [AMXBans] ======================================== @Aragorn przeszukałem 3 razy cały dysk i nic nie znalazłem :/ ewentualne można na HLTV sprawdzić ale ty chyba nic nie da http://d1.hltv.org.pl/srv21636/MW3-1612132203-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 13 Grudnia 2016 Donator #480063 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 @BoZuś Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Screeny mają rozszerzenie .tga. Ich nazwy to kolejno HalfLife00.tga, HalfLife01.tga itd. Wszystkie informacje jak je znaleźć znajdują się w tym temacie - http://pochylnia.pl/topic/69212-wzór-wstawiania-ssów/ W takim razie prosimy admina @protohype o wrzucenie swoich ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 14 Grudnia 2016 Donator #480127 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Admin nie przedstawił swoich ss'ów. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 14 Grudnia 2016 Donator #480128 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi