Ciężki Napisano 16 Grudnia 2016 #480237 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Szukam kogoś kto pograł by ze mną w The Foresta, ponieważ chce przejść całą grę i prawdo podobnie wrzucić coś na YouTube. Zainteresowani zapraszać: https://steamcommunity.com/id/xxmatixx/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 17 Grudnia 2016 #480334 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Ja może zakupie w najbliższym czasie The Foresta to będziemy mogli pograć Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYY Napisano 17 Grudnia 2016 #480335 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 W tą straszną grę to nie zagram , jak się wystraszyłem na streamie to do dzisiaj mnie trzyma , i jeszcze ten krzyk Youtubera haah Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciężki Napisano 18 Grudnia 2016 Autor #480387 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 11 godzin temu, LewYY napisał: W tą straszną grę to nie zagram , jak się wystraszyłem na streamie to do dzisiaj mnie trzyma , i jeszcze ten krzyk Youtubera haah Ja się zesrałem nietoperza przy wejściu do jaskini 11 godzin temu, Buchal napisał: Ja może zakupie w najbliższym czasie The Foresta to będziemy mogli pograć Czekam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi