Małolat Napisano 17 Grudnia 2016 #480285 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Wiek: 26 :( Kontakt: Steam/forum Staż w CS'a: A będzie z 8 lat jak nie lepiej Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Tak dawno temu lecz pamiętam co i jak Ile masz wolnego czasu?: Ojj aż ponadto Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Daaawno temu próbowałem aima ale nie potrafiłem go uruchomić więc wykasowałem go w cholerę Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Jestem na tej sieci już jakiś czas i po za byciem adminem na serwerze chciałbym także pomóc kolegom z wyższą rangą odciążyć ich od obowiązków i dać też coś od siebie dla sieci. Po za tym jest rekrutacja więc wydaje mi się, że każda para rąk się może przydać na nowe stanowisko P.S. Co do warna reklamy zostały zrobione na odpracowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 17 Grudnia 2016 #480347 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Zestaw na pw. Masz 3 dni na rozwiązanie. Byłeś zbyt ciekawski i musiałem coś specjalnie dla Ciebie znaleźć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 20 Grudnia 2016 #480571 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi