Mo'vement Napisano 22 Grudnia 2016 #480687 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Wzór: Wiek:16 lat. Kontakt:GG,STEAM,FB,EMAIL,PW Staż w CS'a:4 lata Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Dobre. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?:Jasne. Ile masz wolnego czasu?:Są swieta to mam wolny czas na sprawdzanie demek czy ss`ów. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów):gdy grałem na non-steam to Bad Boy,Tokio Drift,OpenGL Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Jestem doswiadczony w tej funkcji jak wczesniej mowilem dla Psychicznego ze mialem UBT na innym forum ale gdy chcialem miec admina na AIM/HS mosialem zrezygnowac z UBT takze ze bedzie ze mna problmow w sprawie demek czy ss`ow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 22 Grudnia 2016 #480749 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Podanie odrzucone. Zostałeś zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 22 Grudnia 2016 #480750 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi