Rusher Napisano 23 Grudnia 2016 #480840 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wiek: 21 Kontakt: Steam Staż w CS'a: 10 Lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Admin na chyba każdym istniejącym modzie za czym idą wszystkie rodzaje wspomagaczy. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: TAK Ile masz wolnego czasu?: Tyle samo ile jestem online na Steam, kiedy gram forum jest praktycznie cały czas otwarte, do tego istnieje coś takiego jak obserwowanie działu, więc powiadomienia na bieżąco będą mi o tym przypominały. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Bad Boy, Fighter, Tokio drift v3, KZ Hacki, ECC, innego rodzaju noname'owe AIMboty i Wallhacki... Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo znam się na rzeczy, osób odpowiedzialnych za to na forum nie ma ( głównie za to ), są moderatorzy, Opiekunowie i head admini, ale to nie powinna być ich rola. Znam chyba każdy rodzaj cheata i prawie wszystkich używałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 23 Grudnia 2016 #480843 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Zestaw na pw. Masz 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 26 Grudnia 2016 #481018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Podanie przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 26 Grudnia 2016 #481019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi