Rey Napisano 27 Grudnia 2016 Użytkownik #481033 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 A jakby tak dodać gangi ? Otworzyłem taki team z jednym graczem. Zmieniłem nick na Rey |MistrzowieTeam i już połowa serwera pyta sie co trzeba zrobić by dołączyć do tego teamu itp Ale problem w tym ze jak zmienie nick to ranga spada do Silver I. Można by było dodać gangi by nie zmieniać nicku. Więc co sądzicie o tym? Można by było dodać gangi albo takie teamy od resetu co w nich będzie max 5 osob. Zakładając gang trzeba będzie mieć range powyżej SilverEliteMaster. Za 1 fraga zdobytego fraga cały gang otrzymuje powiedzmy 150 $ ( to dużo, bo jak 4 osoby zdobędzie po 2 fragi na runde no to już mamy 1200 $, czyli mamy na słabszą broń, a dodajmy swoje kille przez tą runde ) i jeszcze można by było coś z szansą na klucza dla całego teamu np. 0,5 % ( zawsze coś, bo jak 5 osob zdobędzie fraga {powiedzmy że w tym samym momencie} to już mamy 2,5 %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zizou Napisano 27 Grudnia 2016 #481044 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Fajny pomysł ja jestem jak najbradziej na TAK, bo takie teamy to fajna sprawa,a glupie jest to, ze resetuje wszystko gdy sie zmienia nick Czekam aż będą te gangi! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Grudnia 2016 Użytkownik Autor #481045 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Kolejne 2 osoby : http://fotowrzut.pl/56V6VVHVV1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 27 Grudnia 2016 Dziewczyna #481050 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 nie potrzebne to.. watpie ze by nawet cos takiego wgrali na ten serwer.. jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2016 #481055 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 ja prawdę mówiąc jestem na TAK,bo chodź mnie strasznie wkudenerwuje w sensie ten dla nowych graczy serwer,którzy nie mają wogóle szansy to jestem na tak,bo takie rozwiązanie może osiągnąć niesamowite możliwości na serwie:):) gracz ,za graczem,kolejny dołączy z pośród poprzedników i już wychodzi coś fajnego:):):) Teamy całe,"gangi" jak to nazwaliście:):) ja jestem za:):) to plus dla serwerowni:):):) Przyłączyć się do kogoś by zdobyć coś lepszego-każdy by tak chciał "tylko za zezwoleniem" :):):):) i tu kolejny mankament-każdy może sobie wpisać nick "zespołu" i już ma rangę wyższą:(:( oj trzeba by było ładny plugin wgrać,a co idzie za pluginami,kolejne obciążenie:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Grudnia 2016 Użytkownik Autor #481059 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dnia 27.12.2016 o 20:19, tygrysekk napisał: a co idzie za pluginami,kolejne obciążenie:(:(:( Jeden plugin tak nie obciąży serwera że będzie sie ścinał albo crashował. Jak by dać 10 pluginow, to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 22 Stycznia 2017 Dziewczyna #483629 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jestem także BARDZO za! Wielu graczom by się to spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 22 Stycznia 2017 #483631 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jestem zaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baobabek Napisano 22 Stycznia 2017 #483636 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 8 Lutego 2017 #485642 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 w sumie czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 9 Lutego 2017 Użytkownik #485913 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Hmm to Ja też jestem za jak dobrze by to było zrobione to fajnie to by wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Lutego 2017 #485972 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Po rozmowie z administratorem propozycja zostaje odrzucona. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Lutego 2017 #485973 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi