ciastko12312 Napisano 29 Grudnia 2016 #481202 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Witam,skąd mogę pobrać minecrafta pełną wersje za darmo ? podeślecie linka ? z góry dziękuje Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_PieseK :D Napisano 29 Grudnia 2016 #481206 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Tak sie sklada, ze ja gram w mc i to od kilku lat mam ekipe itp a tutaj lap link dodaj na steam nEq avek taki ja na forum to powiem w szczegolach http://teamshiginima.com/update/3100.php to jest non premium(pirat), ponieważ premka kosztuje okolo 100 zl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastko12312 Napisano 30 Grudnia 2016 Autor #481216 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Dziękuje za Linka Niestety nie dodam Cię na steam bo mam kupiony z allegro i musze doładować go za 5$ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi