*MiyaGu* Napisano 4 Stycznia 2017 #481611 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Wiek: 17 Kontakt: Steam/GG/Forum Staż w CS'a: 4 lata. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo duże. ;) Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Tak ;) Ile masz wolnego czasu?: A wolnego czasu mam teraz bardzo dużo. ;) Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Nic nie używałam. ;) Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ chcę pomóc. ;) Psss @aquax mi pozwolił napisać temat w podaniu na UBT, więc jak coś jest nie jasne to do niego zapraszam. ;) To samo z adminem. Funkcję admina pełniłam na Pochylni przez 5 miesięcy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Stycznia 2017 #481612 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Też rozmawiałem z aquaxem. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Stycznia 2017 #481613 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi