Administrator VisTeR.' Napisano 6 Stycznia 2017 #481810 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 W tym temacie piszecie prośby o reset hasła na serwerze CS GO Only DD2. W temacie należy umieścić nazwę jaką się używa na serwerze. Następnie piszecie do mnie na PW/Steam w celu zresetowania hasła i dokonania wszelkich formalności. Wszelkie pytania, zażalenia proszę również pisać w tym temacie. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulitex Napisano 16 Stycznia 2017 #483055 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 NAME: hulitex . cbr Nie pamiętam abym w ogóle ustawiał jakieś hasło, łączyłem się od zawsze bez wpisywania hasła a teraz ode mnie wymaga. Proszę o rozwiązanie problemu. Z poważaniem, hulitex . cbr Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki#bajceps Napisano 27 Stycznia 2017 #484002 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Name: P@pa $m3rF Rano gralem normalnie i wg a teraz wchodze i wymaga hasla to wpisuje i nic nie dziala wpisalem ponownie dalej nic. Pls naprawcie to. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puchaty Napisano 15 Lutego 2017 #487012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Name: Puchaty Wcześniej wpisywało się chyba automatycznie, a teraz wymaga wpisania hasła, którego zapomniałem. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PuN!sher.! Napisano 20 Lutego 2017 #487815 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Name: PuN!sher.! Nie grałem 2dni wbijam na CS'a haslo wpisuje i wyskakuje ze zle i mnie wywala z gry :/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi