[N]eNeK` Napisano 7 Stycznia 2017 #482134 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Nick na serwerze: vodka from polish peaple Wiek: 20 Znajomość AMXX: 8/8 Doświadczenie: W 1.6 Bardzo duże, jako admin kilkaset razy, kilka swoich sieci, opiekun serwerów itd. Staż w CS'a: 10 lat SteamID: 0:0:167519602 Link do profilu na banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:167519602 Link do profilu na Game Tracker: http://cache.www.gametracker.com/player/vodka from polish people <3/79.133.192.41:27069/ Kontakt: steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram dość często na Waszym AIM/HS, zapoznałem się z większością stałych graczy, mam aktualnie 6 pozycję w ranku na tymże serwerze. Chcę pomóc utrzymywać porządek na serwerze, a na cheatach znam się bardzo dobrze i lubię oceniać (bo wiem, że się na tym znam) grę innych i banować odpalonych. Zapewne pytanie za co VAC? Otóż konto dostałem od znajomego, ponieważ już dawno nie grałem w cs'a a po ostatnim formacie wszystkie moje konta z włączonym guardem poszły z bogiem bo miałem je na randomowych emailach, których nie pamiętam, ale to raczej nie powinien być problem bo ban jest przecież na inna grę, w którą już nie pogram. Wiem, że nie spełniam wymagań co do ilośći postów, ale bezmyślny spam chyba nikomu się nie opłaci? Gdy będę potrzebny itd, to zawsze odpowiem w poście/temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesTyp Napisano 8 Stycznia 2017 #482142 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Jestem na Tak, widuje cię często +staż + wiek. można dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kab Napisano 8 Stycznia 2017 #482147 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Gra na serwie, doświadczenie duże więc jestem na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 8 Stycznia 2017 #482148 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi