Administrator aquax Napisano 15 Stycznia 2017 #482889 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Co zostało poprawione: 1. Usunięta skrzynka knife. 2. Poprawienie misji. 3. Wymiany z potwierdzeniem. 4. Błędy w pisowni w menu. 5. Nie da się kupić już p228 (był tam darmowy zeus). 6. Dodano automatyczne logowanie. 7. Poprawione losowanie skrzyń (różne osoby już powinno dostawać). 8. Nie można kupować dodatków ze sklepu gdy sie jest nieżywym. Maksymalny czas na kupno to 30 sekund od startu rundy. 9. Nie powinno być już lagów. 10. Nie powinno być crashy po zmianie mapki. 11. Zwiększony czas w motd wyświetlania wylosowanych skrzyń. 12. Poprawiony rynek (oddaje wystawione skiny) 13. Poprawione Stattraki. Gracze nie dostają już za darmo gdy wystawia przedmiot na rynku. 14. Gracze po otrzymaniu skrzynki nie stoją nieruchomo na respie 15. Nie znikają skiny po zmianie mapki. 16. Przy kupnie ulepszenia ze sklepu nie powinno byc juz bugu ze zmiana broni (na przykład mając AK gdy kupiliśmy molotova to strzelaliśmy z ak trzymając molotova w ręku) Proszę was o pomoc w postaci przetestowaniu poprawek. Dzięki wam będziemy mogli w jak najszybszy sposób wyeliminować błędy a wy będziecie mogli pograć na serwerze beż żadnych bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 15 Stycznia 2017 #482893 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 DROPŁO MI Z SKRZYNKI BRON M4 HIPERBESTIE I MIALEM JA RUNDE I JUZ NIE MAM . ODDA MI KTOS ZA KLUCZE KTURE KUPIŁEM ..? NAPEWNO NIE /BEZ SENSU BYL TEN RESET .. I DODATKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 15 Stycznia 2017 #482916 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Serwer Nadal laguje caly czas zamiany dzialaja ale nie da sie akceptowac... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Stycznia 2017 Autor #482925 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Kolejne poprawki : - Svip moze juz kupowac rewolwer - skrzynki powinny sie juz pokazywac tzn drop ich - akceptacja wymiany juz dziala - darmowe skiny zostaly usuniete - case knife zostala usunieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 15 Stycznia 2017 Użytkownik #482927 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1.Jak byś mógł jeszcze przedłużyć czas wyświetlania wyrazów na Y@@, bo czasami po 1 sek znikają, gracze nie zdążą przeczytać co jest napisane. Tak do 4 sek było by GIT. 2. Nie działa opcja banowania ostatnio rozłączonych graczy, był gość który reklamowal inny serwer, wchodze w opcje banowania rozlaczonych graczy, i pisze mi : Nie ma osob na tej liście ( czy coś takiego ) 3. Chyba dalej nie ma opcji zobaczenia ile mamy szans na dropnięcie klucza 4. Występują crashe, m. in. o 20:16 przy zmianie mapy z de_dust2 na css_dust2 4.Jak byś mógł jeszcze zerknąć na to : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 15 Stycznia 2017 Użytkownik #482931 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Podczas tego crashu graczom zniknęły skiny itp. Mi skrzynka glocka ktorą dostalem na koniec mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 15 Stycznia 2017 #482933 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Mi M4 hiperbestia ak itd. A kupiłem 20kluczy za 20zl i mi tego nikt nie zwruci ani skinów ani kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 15 Stycznia 2017 Użytkownik #482934 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Chyba wymiany nie działają, to znaczy jakoś złe są skiny do wymiany. Prosze to zobaczyć. Daje na wymiane skin AK cartel ( przykład), chce skina m4, ale mozna tylko taką samą broń jaką wymieniam. Czyli daje AK na wymiane, i tylko skin AK moge przyjąć. Coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 15 Stycznia 2017 #482938 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A jak beda zrobione poprawki to dostaniemy spowrotem swoje skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Stycznia 2017 Autor #482976 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Skiny nie ale możemy dać ponownie klucze lub skrzynki. kolejna aktualizacja : - Poprawiona weryfikacja wymian.- Skiny po wymianie/oddaniu nie ulatniają się- Poprawiony kolor hud dla "innych broni" - nie z moda- Poprawione losowanie skrzyń na koniec mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 16 Stycznia 2017 Użytkownik #482983 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 1.Dalej nie da sie zamienić np. ak za m4 2. Nie ma opcji zobaczenia ile mamy szans na dropnięcie klucza 3. Nie zawsze jest po otrzymaniu klucza : UWAGA ! OTRZYMAŁEŚ KLUCZ powinien być ten głoś ale nie ma, jest tylko na say napisane 4. Są opóźnione piosenki na koniec rundy, czasami są nawet w połowie rundy 5. Nie działają kontrakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 16 Stycznia 2017 #482987 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Czasami nie ma skórki na kosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzak331 Napisano 16 Stycznia 2017 #482997 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Nadal nie wyskakuje mi wcale to okienko kto dostal skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaawiiD Napisano 16 Stycznia 2017 #483014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Grałem teraz na serwerze i otworzyłem skrzynkę do AK dropło mi JACKAL zagrałem nim runde i znikł bez jaj to juz 3 skin z legendarnych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Stycznia 2017 Użytkownik #483119 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Jackpot wariuje w ostatniej rundzie mapy = SPAM http://www26.zippyshare.com/v/kM4vZGlw/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Stycznia 2017 Użytkownik #483487 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 http://www54.zippyshare.com/v/7RievUH5/file.html Coś jest nie tak z dropami ze skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 21 Stycznia 2017 Donator #483501 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 @up Masz po prostu pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Stycznia 2017 Użytkownik #483503 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Aż tak napewno nie, chyba na 10-12 skrzynek tylko 2 skiny dropnęły... Mam nadzieje że chociaż to będzie poprawione, ale jutro i tak reset. Inni gracze też piszą że im nic nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 22 Stycznia 2017 #483637 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Molotov tak trochę nie działa lub działa nie prawidłowo ostatnio stanąłem w 2 płonących już molotovach i mimo ze się "palilem" zabrało mi aż 4hp a 2 molotovy powinny mnie spalić a nie zostawić 96 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Stycznia 2017 Użytkownik #483641 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 @up No właśnie... Najpierw zabierają tą ochronę (kevlar i hełm) a potem hp. Przydałoby się to poprawić. Żeby zabierał po 5 hp za 1 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Marca 2017 #490484 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi