devroleq Napisano 16 Stycznia 2017 #483032 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 otóż tak od dzisiaj a dokładnie od godziny 16 dotkneło mnie jakies sb nigdy wczesniej nie miałem tego admin dal bana na 5 minut spoko spoko wbijam na serwa mowia ze dalej mam sb i mowia co mam robic a wiec tak 2x wyłączyłem router na 30 sekund 2x wlaczylem i wylaczylem kompa , i usunałem zawartosc lokalnych plilkow na steam z cs 1.6 , i problem nadal nie ustaje prosze o pomoc bo nie chce byc banowany za takie cos i nie moge sobie z tym dac rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 16 Stycznia 2017 #483035 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Spróbuj wpisać w konosoli "retry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 16 Stycznia 2017 #483036 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 masz spec buga z tym sie nie da nic zrobic bug wystepuje na serwerach 32 slotowych i zawsze ostatni gracz ktory wejdz na serwer ma tego pecha po prostu musisz miec mega farta zeby nie trafic na 31 bo bedziesz zawsze banowany nie widac jak grasz Twoja postrac jest wklejonna w druga i jak ktos zabije to dziwnie przeskakuje i tez nie widac bomby na radarze jedyne co pewnie mozna zrobic zmiejszyc liczbe slotow na serwerze bo tak to zawsze jakis gracz bd mial spec buga i bedzie banowany za to Psychiczny to nic nie da ewnetulanie ukryc slot jeden ale czy to cos pomorze to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devroleq Napisano 16 Stycznia 2017 Autor #483037 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 widzialem ze sa pluginy na spect buga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 16 Stycznia 2017 #483038 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 no widzialem taki plugin teraz na anty specbuga jest na jedym z sieci serwerow ale zeby sciagnac go to trzegba miec konto a inych nie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devroleq Napisano 16 Stycznia 2017 Autor #483040 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 i super bede banowany za nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 16 Stycznia 2017 #483043 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 21 minut temu, BloodyAlien napisał: pomorze Zwykły restart router zawsze pomagał, czy to mnie czy 99% graczy na serwerze którzy dostawali za to bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi