kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 #483144 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Cytuj Twój nick podczas grania: Kwaczus Godzina, data zdarzenia: 19:49 około Mapa: de_lidl Link do screenów: Tu jest problem, admin zrobił jednego https://www.easypaste.org/file/jWVdroJa/de.lidl0000.bmp?lang=pl STEAM_ID / IP: 5.172.236.205 mam zmienne czasami. Amx pokazuje moje SID jako STEAM_2:0:1706785531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 17 Stycznia 2017 #483145 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Musi byc 5, szukaj 5 plików .tga (będą miały nazwy HalfLife00.tga, HalfLife01.tga itd.), Na serwerze COD 601 ss'y zapisują się w rozszerzeniu bmp. Czyli nazwa_mapy0000.bmp, nazwa_mapy0001.bmp itd. Gdzie zapisują się SS'y: 1) Steam po update 14.02.2013: C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike Steam po angielsku: C:/Program Files/Steam/steamapps/nazwakonta/counter-strike/cstrike Steam po polsku: C:/Program Files/Steam/steamapps/nazwakonta/counter-strike/cstrike_polish NonSteam: C:/Program Files/Counter-Strike 1.6/cstrike W Win 7 ssy mogą zapisywać się w tej lokalizacji: C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike Win Vista C:\Users\User\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish\ 2) Na steam'ie w bibliotece gier masz CS'a - klikasz PPM i wybierasz właściwości. Następnie PRZEGLĄDAJ PLIKI LOKALNE (ang: Properties->LOCAL FILES->BROWSE LOCAL FILES). Znajdziesz tam folder cstrike. Następnie szukasz ss'ów pod nazwą HalfLife00, HalfLife01, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483146 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Niestety posiadam tylko jednego screena. Proszę wziąć pod uwagę że admin mógł omylnie wcisnąć zły klawisz bo o ile wiem 5 screenów jest domyślne pod klawiszem "5" a nie jak w edytowanym amx'ie pod "1" Edit: Wiem o istnieniu antybana który automatyczie wyłącza wh'a po 1 czy 2 screenie lecz proszę zauważyć że jest to screen o numerze "0" czyli pierwszy. Kolejne mają 1,2,3,4 na końcu nazwy. Nie posiadam cheatów i antyban'a ponieważ nie zdążył on by nawet zareagować przy 1 screenie. W załączniku podaje wynik wyszukiwania w folderze cs'a. llllllll.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483148 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Do tego gdyby ktoś sądził że go edytowałem dołączam kolejny dowód mojej niewinności i poparcie dla mojej wypowiedzi poprzedniej. Link: https://megawrzuta.pl/download/bc4965ae147db3b8c43b6676625d0eee.html Alternatywny link: https://zapodaj.net/04501690a9fdb.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlutiK Napisano 17 Stycznia 2017 #483150 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Moje screeny ---> http://www116.zippyshare.com/v/NKxXWiyS/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 17 Stycznia 2017 #483151 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Dobrze, proszę admina banujacego o wstawienie swoich screenów. Widzę w tym samym momencie Olutik, ale dobrze, admin ma ssy, więc ty też musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483152 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Dobrze, sprawdźcie po screenach admina banującego. Lecz ja swoich posiadam ledwie jedną sztukę. Nie mogę ich wyczarować nagle, możecie dodatkowo sprawdzić moją grę ze wszystkich map poprzez HLTV. Czasami mam dzikie sytuacje ale to jest normalne. Gram w cs'a bardzo długo, to też warunkuje pewne umiejętności, znajomość map, znajomość "skanów Boga" etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 17 Stycznia 2017 #483153 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Olutik troche sie wkopales, pokazujac te ssy, pokazales, ze masz celownik do AWP. Administracja wyciagnie konsekwencje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483154 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Teraz, Skip3r napisał: Olutik troche sie wkopales, pokazujac te ssy, pokazales, ze masz celownik do AWP. Administracja wyciagnie konsekwencje, To mi wyjaśnia dlaczego Olutik jest Bogiem AWP na serwerze Wracając do tematu proszę o dalsze instrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 17 Stycznia 2017 #483155 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wszystkie instrukcje dostales wyzej, gdzie szukac, jakie nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483156 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Może jakieś udostępnianie ekranu, pokażę wszystko nie mam nic do ukrycia ale sam się zdziwiłem że w folderze cstrike mam jeden screen i przeszukałem komputer lecz nie znalazłem pozostałych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 17 Stycznia 2017 Donator #483157 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 @kaczu?? Screeny masz, ponieważ ma je admin. Ss'y mają rozszerzenie tga, jest ich 5, ich kolejne nazwy to Half-life00.tga, Half-life01.tga. Możesz nie mieć przypisanego do tego rozszerzenia odpowiedniego programu. @OlutiK Najpierw skargi, gdzie obrażasz, wykorzystujesz bugi serwera, a teraz celownik do awp... Tracisz admina oraz za celownik dostajesz bana na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483158 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 @Aragorn trzeba było tak odrazu że .tga - Już się biore za szukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczu?? Napisano 17 Stycznia 2017 Autor #483159 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 http://www107.zippyshare.com/v/fTk1NfYq/file.html O ile chodzi o te właśnie pliki. Jedyne pliki o rozszerzeniu .tga jakie pasowały do opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 17 Stycznia 2017 #483160 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi