Paulinka <3 Napisano 19 Stycznia 2017 #483336 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Nick na serwerze: Paulinka Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 4,5 wiadomo od czegoś trzeba zacząć Doświadczenie: małe ale mam Staż w CS'a: ok. 3/4lata SteamID: http://steamcommunity.com/id/ adguerqwklofivbnnrmeww125 Mój steam: Paulinka Kontakt: Steam/forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serwerze z tego co widzę ( a gram dziennie po ok 4h) to nie ma za dużo adminów. A chętnie bym pomogła, bo jest dość sporo cheater'ów Mowa o serwerze CS:GO MOD DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Stycznia 2017 #483344 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Mniam Hmmmm... Neutral - AMXX - prawda, od czegoś trzeba zacząć +/- steam jest, ale brak cs'a +/- staż + to twoje gt : http://www.gametracker.com/player/Paulinka <3/79.133.192.61:27015/ , GT tak na małego plusa + zgłaszasz na U@ + wiek + mile widziana na serwie, wywołuje wręcz podziw i zachwyt wśród graczy + przyda sie kolejny admin, bo jak wiemy ich brakuje Myślę, że próba 2 tygodniowa byłaby OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zizou Napisano 20 Stycznia 2017 #483412 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Neutral - amxx ---- steam + wiek + zgłasza na u@ + przyda się admin + praktycznie każdy ją lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Stycznia 2017 #483525 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Stycznia 2017 #483526 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi