fejk2k3 Napisano 19 Stycznia 2017 #483356 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Twój nick podczas grania: fejk Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą. Mapa: aim_ak-colt Link do screenów: --- Link do bana: http://pochylnia.unixstorm.org/bany/ban_list.php?bid=11212 STEAM_ID / IP: SID: STEAM_0:1:307345 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Aktywny Ban - biskup aka 2k3' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:307345' [AMXBans] Twoje IP: '***.****.****.****' [AMXBans] =============================================== Admin pomylił mnie z jakąś inną osobą ?, nie wiem czemu banuje nie mają na to podstaw, dowodów, jeśli tak to niech nam je przedstawi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 19 Stycznia 2017 #483359 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Na tym nicku ani steamid nie ma żadnego bana oprócz tego, więc UB. Jeżeli admin ma jakieś dowody na to to niech napisze do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 19 Stycznia 2017 #483360 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi